Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine po optimalni ceni. Zaupajte nam, da vam pomagamo uresničiti vaše poslovne cilje. Sodelujte z nami za uspešen spletni nastop

Zakaj izbrati nas?

Pri nas dobite celoten paket. To pomeni, da vas v celoti pripravimo za uspešen nastop na spletu.Uporabniku prijazen dizajn, hitrost, varnost in podpora so le nekateri od elementov s katerimi bomo poskrbeli, da bo vaša spletna trgovina izstopala.

Tudi pri oglaševanju vas ne bomo pustili samih. Na nas se vedno lahko zanesete, da vam bomo pri tem svetovali in pomagali.

  Vrhunski izgled

  Vašo spletno trgovino bomo oblikovali tako, da si bodo njeni obiskovalci želeli na njej ostati in kar je najpomembneje opraviti nakup. Spletna trgovina se bo prilagajala vsem napravam, ki jih danes uporabljajo vsakdanji kupci.

  Hitrost

  Vaša spletna trgovina bo gostovala na najzmogljivejših LiteSpeed strežnikih, ki so veliko hitrejši od standardnih. Hitrost spletne trgovine je izjemnega pomena pri uporabniški izkušnji, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša trgovina med najhitrejšimi na spletu.

  Varnost

  Poseben poudarek pri izdelavi spletnih trgovin posvečamo varnosti. Najnovejša programska varnostna oprema, SSL certifikat in enostavno posodabljanje bodo poskrbeli da bodo skrbi odveč.

  Podpora

  Podporo vam bomo zagotovili kadar koli jo boste potrebovali. Naučili vas bomo samostojno urejati spletno trgovino, lahko pa to prepustite tudi nam.

  Nova spletna trgovina ali pa le prenova obstoječe? Stopimo v kontakt.

  CAPTCHA image

  Hvala, da nam pomagate preprečiti nezaželeno pošto.

  Pogosta vprašanja o spletni trgovini?

  Kakšna je cena izdelava vaše spletne trgovine?

  Ponosni smo, da vam ponujamo visoko kakovostne storitve po konkurenčnih cenah. Zavezani smo k ustvarjanju spletnih trgovin, ki ne samo izstopajo, temveč tudi povečujejo vašo prodajo.

  • Prijazne cene, brez skritih stroškov: Pri PushDweb verjamemo v preglednost in poštenost. Naše cene so prijazne vašemu proračunu, brez dodatnih in nepričakovanih stroškov. Pred začetkom projekta vam bomo predstavili jasno oceno, tako da boste vedeli, kaj pričakovati.
  • Prilagojene rešitve, prilagodljive cene: Vsak projekt je edinstven, zato se prilagajamo vašim posebnim potrebam. Dejstvo, da vam z našimi izkušnjami pomagamo izbrati funkcionalnosti, ki jih bo spletna trgovina glede na vaše potrebe vsebovala v veliki meri pripomore k optimizaciji stroškov potrebnih za izpeljavo projekta. Ne glede na to, ali želite enostavno spletno trgovino ali kompleksno e-trgovinsko platformo, imamo rešitev, ki ustreza vašim ciljem.
  • Celovita storitev od začetka do konca: Pri PushDweb vam ne ponujamo le izdelave spletnih trgovin, temveč tudi celovito storitev. To vključuje svetovanje, oblikovanje, razvoj, testiranje, optimizacijo in vzdrževanje. Naš cilj je zagotoviti, da je vaša spletna trgovina ne le vizualno privlačna, temveč tudi tehnično brezhibna.
  • Oglaševanje: Po zaključku izdelave spletne trgovine vam lahko priskočimo na pomoč tudi pri digitalnemu marketingu. Naši strokovnjaki bodo skrbno analizirali vaše ciljno občinstvo in razvili personalizirane marketinške rešitve, ki bodo pritegnile in zadržale vaše stranke.

  Kontaktirajte nas za individualno prilagojeno ponudbo: 
  Začnite svojo pot do uspeha na spletu z PushDweb. Izpolnite obrazec in prejmite popolnoma prilagojeno ponudbo za izdelavo spletne trgovine v manj kot 48 urah. Z veseljem vam bomo prisluhnili, razumeli vaše cilje in skupaj ustvarili trgovino, ki bo navdušila vaše stranke.

  Koliko časa poteka izdelava spletne strani?

  Čas izdelave spletne trgovine je odvisen od več dejavnikov. Nekateri od ključnih dejavnikov, ki vplivajo na čas izdelave vključujejo:

  • Obseg in kompleksnost: Večji in bolj kompleksen je obseg projekta, daljši bo čas izdelave.
  • Oblikovanje in grafika: Če zahteva spletna trgovina zapleteno oblikovanje in veliko grafičnih elementov, bo to vplivalo na čas, potreben za izdelavo.
  • Funkcionalnosti: Dodajanje posebnih funkcionalnosti, ki v prvotnem obsegu niso vključene v platforme kot sta npr. Woocommerce ali Shopify zahteva dodatno programiranje in posledično se čas izdelave spletne trgovine poveča.
  • Sodelovanje in komunikacija: Časovni okvir je odvisen tudi od učinkovitosti sodelovanja med naročnikom in izvajalcem storitev. Jasnost zahtev naročnika in redna komunikacija sta bistvenega pomena, da bo vaš projekt zaključen hitro in uspešno.
  • Uporaba obstoječih orodij in platform: Izdelava spletne trgovine na že obstoječih platformah je bistveno hitrejša opcija, kot če spletno trgovino postavljamo s popolnoma prilagojenimi rešitvami.

  Na splošno izdelava spletne trgovine traja nekaj tednov, medtem ko lahko zahtevnejši projekti trajajo tudi več mesecev. Pomembno je, da se pred začetkom projekta natančno določijo zahteve in roki, da se izognemo nepotrebnim zamudam.

  Ali je spletna trgovina tudi SEO optimizirana?

  SEO optimizacija je ključnega pomena pri visokem rangiranju vaše spletne trgovine v brskalnikih. 

  Zavedamo se pomena visoke pozicije pri iskanjih v spletnih iskalnikih, zato posvečamo posebno pozornost tudi optimizaciji spletnih strani in trgovin. Naši izkušeni strokovnjaki za SEO bodo uporabili najnovejše metode in strategije, da bi zagotovili, da bo vaša trgovina dosegla višje pozicije v iskalnih rezultatih.

  Naš pristop k SEO optimizaciji vključuje:

  • Analiza ključnih besed: Identifikacija ključnih besed, ki so relevantne za vaše izdelke ali storitve, in njihova vključitev v vsebino.
  • On-page optimizacija: Urejanje meta opisov, naslovov strani, URL-jev in drugih elementov.
  • Hitrost spletne strani: Optimizacija hitrosti nalaganja strani za izboljšanje uporabniške izkušnje in rangiranja na iskalnikih.
  • Vsebina visoke kakovosti: Zagotavljanje kakovostne in relevantne vsebine, ki privabljajo obiskovalce in izboljšuje SEO.
  • Povezave: Gradnja kakovostnih povezav.

  Izdelava WordPress spletne trgovine?

  Ste že seznanjeni z delovanjem WordPress spletnih strani in želite vaše poslovanje nadgraditi s spletno trgovino? Izdelujemo spletne trgovine postavljene na WordPress sistemu, razširjene z odprtokodnim vtičnikom Woocommerce.

  WordPress:  Zanesljivost – Prilagodljivost – Uporabnost.

  • Uporabniku prijazen vmesnik: WordPress ponuja enostaven in intuitiven vmesnik, ki vam omogoča, da enostavno upravljate svojo spletno trgovino. Dodajanje izdelkov in urejanje vsebine je hitro in enostavno.
  • Prilagodljivost: WordPress omogoča prilagoditev vaše spletne trgovine po meri vašega podjetja. S številnimi razširitvami je enostavno prilagoditi oblikovanje in funkcionalnosti glede na vaše potrebe.
  • SEO učinkovitost: Z ustrezno konfiguracijo in uporabo vtičnikov lahko zagotovimo, da bo vaša spletna trgovina optimalno uvrščena v iskalnikih.
  • Varnost: Z rednimi posodobitvami in varnostnimi protokoli WordPress zagotavlja varno okolje za vašo spletno trgovino. Vaši podatki in podatki strank bodo na varnem.

  Ali ponujate tudi gostovanje, oglaševanje in SEO optimizacijo?

  Ponujamo vse, kar potrebujete za uspešen nastop na spletu, pod eno streho.

  Verjamemo, da najboljše rezultate daje celovita digitalna rešitev. Zato smo se v PushDweb osredotočili na to, da našim strankam na enem mestu ponudimo vse storitve, potrebne za uspešen spletni nastop.

  • Gostovanje: Za zagotovitev nemotenega delovanja vaše spletne trgovine vam nudimo hiper zmogljivo in zanesljivo gostovanje na naših LiteSpeed strežnikih. Naša infrastruktura zagotavlja hitro nalaganje strani, varnost podatkov in 24/7 tehnično podporo.
  • SEO Optimizacija: Da bi vaša trgovina dosegla najvišje pozicije na iskalnikih, smo specializirani za SEO optimizacijo. Uporabljamo najnovejše metode, da povečamo vidnost vaše spletne trgovine in privabimo organski promet.
  • Oglaševanje: Naši strokovnjaki za digitalni marketing vam bodo pomagali ustvariti učinkovite oglaševalske kampanje.