Spletne trgovine

Izdelujemo hitre, prodajno naravnane spletne trgovine, ki vam pomagajo optimizirati nakupni proces.

Zakaj izbrati nas?

Pri nas dobite celoten paket. To pomeni, da vas v celoti pripravimo za uspešen nastop na spletu.

Uporabniku prijazen dizajn, hitrost, varnost in podpora so le nekateri od elementov s katerimi bomo poskrbeli, da bo vaša spletna trgovina izstopala.

Tudi pri oglaševanju vas ne bomo pustili samih. Na nas se vedno lahko zanesete, da vam bomo pri tem svetovali in pomagali.

  Vrhunski izgled

  Vašo spletno trgovino bomo oblikovali tako, da si bodo njeni obiskovalci želeli na njej ostati in kar je najpomembneje opraviti nakup. Spletna trgovina se bo prilagajala vsem napravam, ki jih danes uporabljajo vsakdanji kupci.

  Hitrost

  Vaša spletna trgovina bo gostovala na najzmogljivejših LiteSpeed strežnikih, ki so veliko hitrejši od standardnih. Hitrost spletne trgovine je izjemnega pomena pri uporabniški izkušnji, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša trgovina med najhitrejšimi na spletu.

  Varnost

  Poseben poudarek pri izdelavi spletnih trgovin posvečamo varnosti. Najnovejša programska varnostna oprema, SSL certifikat in enostavno posodabljanje bodo poskrbeli da bodo skrbi odveč.

  Podpora

  Podporo vam bomo zagotovili kadar koli jo boste potrebovali. Naučili vas bomo samostojno urejati spletno trgovino, lahko pa to prepustite tudi nam.

  Potrebujete novo spletno trgovino ali pa le prenovo obstoječe? Stopimo v kontakt.

  CAPTCHA image

  Hvala, da nam pomagate preprečiti nezaželeno pošto.